Cseri porta másodszor

Most látnak életükben másodszor, de a szó szoros értelmében “tárt karokkal” fogadnak – és némi házi áfonya likőrrel (ééééééédesss kis bögrécskében 🙂 ), amit félreteszek későbbre. (Hümmm… a fényképhez mellé kellett volna tenni egy gyufásdobozt és a mai újságot mert így kétdecisnek látszik… 🙂 )

Házigazda Zsolt éppen a szőlőmet darálja be pálinkának, igen az én szőlőmet, merthogy soha senki nem ette eddig meg a lugas fekete szemű termését csak én. Ügyesen kikapkodok a darálóból még néhány ép szemet, az elmúlt néhány hét csak jót tett neki, mézédes, kicsit töppedt és irtó finom. Majd előkapom a fényképezőgépet és megörökítem ezt a Budapestről szakadt hazánkfiát, aki teljesen autentikus őrségi parasztemberhez illően mindkét kezén karkötőben tekeri a darálót. Komolyan…. gyertek ide… meg kell őket ismerni! 🙂

És mégelőtte Pityerszer – sokadszorra. De mivel nincs két egyforma felhő az égen, nincs a napsütésnek kétszer ugyanolyan színe, és az árnyékok is mindig másképpen játszanak a falon… meg egyébként is… indoklás nélkül sem tudom megunni. Lazacnak amúgy is megígértem, hogy fényképezek valamit amit eddig nem: tessék, most van először macska a farakáson. 😛 🙂 )

Ezek pedig csőrgőszeri pillanatok:

2 thoughts on “Cseri porta másodszor

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s